Onsdag!

hej alla!

Nu så sitter jag lite vid fb och har precis dushat. innan idao så va jag med matilda och vi spelade in lite videor! men i skolan så spydde en i min klass så alla fick gå ut ur klassrummet och vi fick gå hem! så efter det så hade jag ingen lust att äta precis.. menmen, nu så ska jag gå ner och titta på tv! :D<3


hahaha, vi bjuder xd

Musik...!

tjenare!

nu så sitter  jag här med matilda, jenniger & miriam och vi ska snart ha musik! :( menmen, efter skolan så ska jag va med matilda! sen såska jag på innebandytränning!! menmen, ses senare! :D<3


Godmorgon!

hejhej!

nu ska jag snart till skolan men, ses när jag kommit hem! ha det bääst! ;)

hemma!

hejhej alla!

nu så har jag kommit hem från tränningen och ska snart äta! i skolan så hade vi kemi & engelska. Sen när man skulle göra något experiment så jag o jennifer provade men vi råkade hela ut lite vatten över hela bordet! när vi skulle gå och äta lunch så var det mos och köttbullar och kötbullarna var ju iskalla!

menmen, nu ska jag gå och äta! :)<3

första advent!

hejhej!

nu så sitter jag här och ska snart sticka till skolan. igår så såg jag & matilda "breaking dawn" men vi snackade typ hela filmen, så vi missade lite av flmen! sen när jag kom hem så fikade jag, pappa, sebbe på pepparkakor och tittade på "vem kan slå filip och fredrik" men det drygaste är ju att filip och fredrik vinner ju hela tiden! haha.

menmen, vi hörs efter skolan! :D<3

Söndag!

tjenare alla!

nu så har jag precis kommit hem från innebandy matchen och vi vann med 20-2! men nu så skulle jag ha ståt och sålt julgodis på torget men det blev inställt. men nu så sa vi snart äta lunch sen ikväll så ska jag gå på bio med matilda, kommer bli bääst! menmen, ha det bra /sabina


haha, mikki bjuder!

Måste ha!

hejhej!

just nu så sitter jag här och kollar lide på kläder på Gina tricot och jag har hittat saker som jag bara måste ha! haha.



vilken färg tycker ni?

Julbak!

tjeenare!

nu så sitter jag här med mikki och vi håller på att baka lide julgodis. senare idao så ska jag inte göra så mycket mer än att städa mitt rum! ;/ men imon så ska jag spela innebandymatch och det är samling halv 9! så jag måste nog gå upp tidigare än idao. menmen, nu så ska vi kolla om ischokladen är färdig, hejdå! ;)<3


haha, vi bjuder!


OBS!

HÅLLER PÅ MED NY DESIGN TILL BLOGGEN

jag älskar dig syster





// Mikki!♥

Fredagsmys!

haj!

nu så har jag kommit hem från innebandyn och har dushat och så. Snart så ska vi äta lax o potatis, gott! senare ikväll så ska jag bara chilla och titta på idol med mikki. igår så pratade jag med pappa om att jag vill till stockholm och jag får nog min vilja igenom! ;) aja, nu så ska jag gå och titta lide på tv.


Lite bilder från igår!










Torsdag!

hejsan!

nu så sitter jag här och lyssnar på musik och pluggar! iskolan idao så hade vi elevensval hela dagen, så det var ganska så kul. Jag var i "radio gruppen" med några ifån femman och några från min klass! senare så spelade jag och hanna & emelie in ett radioprogram men jag kan inte spela upp det här för vi spelade in det på emelies data.

sen så eftermiddan så fick vi smaka cupkakes som en annan grupp hade bakat, gott! men sen när jag skulle cykla hem så tappade jag min andra :/ menmen, imon så är det innebandy tränning och ska kanske sammåka med matilda, vi får se!

hajdå!♥


tjabba!

hejhej!

nu så sitter jag här och har precis ätit och dushat. på innebandyn så var det ganska så kul! förutom att jag blev lite arg på mig själv litre då och då.. men efter det så körde matildas mamma mig & jennifer hem. menmen, nu ska jag gå och se när milan krossar barca! men nu så ska jag plugga! ;/


gammal bild, men bättre än inget! :D<3


hemma! :)

hej alla!
nu så sitter jag här med matilda och vi kollar lite på fb och lite bloggar. snart så ska vi äta lide kladdkaka som vi inte har bakat! haha, sen så ska vi på innebandy träning. i skolan så hade vi engelska och matte men det blev ingen musik för musik läraren var någon annan stans.
hejdå! ;)<3

Skolan!

tjeenare!

nu så sitter jag här och har rast och vi har typ musik om  10 min! så detta blir inte så långt inlägg. Menmen maten idao smaka kattmat de var kalopps med potatis. Men nu så ska jag logga in på fb! :)


Tisdag!

hejhej!

sorry, för jag inte har bloggat innan idao! har inte hunnit. I skolan så hade vi kemi & svenska sen på eftermiddan så gick vi ner till bibloteket och lånade böcker till ett grupparbete. Sen när vi skulle välja en gemensam bok i gruppen så ville miriam & stina ha en en musterie bok och jag ville ha en annan så vi kom inte riktigt överens..

men tillslut så fick jag ge mig! så vi lånade den boken dom ville. Sen så fick man cykla hem direkt från bibloteket och det var ju värsta omväggen! menmen, när jag kom hem så skickade isabel att hon mådde dåligt så vi kunde inte va :/ men vi ska va ngn anna dag istället. Imorgon så ska jag va med matilda och efter det så ska vi sammåka till innebandyn. Men nu så måste jag dra! ♥




Hemma från tränningen!

hejsan! :D

nu så sitter jag här och har precis dushat och ätit. om en timme typ så ska vi smaka kladdkakan som sebbe gjorde innan idao! men nu så ska jag logga in på fb tänkte jag. men vet ni ngt roligt tv-program?! (komentera)

aja, datan dampar så jag kan inte lägga in "dagens låt" menmen, ha det bääst!

Måndag!

hejhej!

nu så sitter jag vid fb och chattar med nelly! om typ 10 min så ska jag till tränningen. I skolan idao så hade vi kemi & svenska ;/ men imorgon så ska jag va med isabel, kommer nog bilder då! men jag måste dra nu snart, men kommer ett längre inlägg ikväll!

hejdå sålänge! :D


Ful bild, vet!

Söndag!

hejhej!
nu så sitter jag här med matilda och jag har precis spelat match! vi vann med 11-0. nu så ska vi spela wii (har inte spelat det på åratal) menmen, nu måste vi dra! kommer ett längre inlägg ikväll!

Ha det bääst! / sabina & matilda

Lördag!

hejsan alla!

nu så sitter jag här med matilda och vi har precis bakkat kladdkaka och den blev ganska bra! :)) så snart så ska vi äta den. Innan idag så stog jag på torget och sålde bröd med fotbollen, och det var ju svin kallt!

Men imorgon så ska jag spela innebandy match mot svedala! WIHOO! haha, äntligen så har vi en hemma match har typ inte haft det på 4 matcher! och ikväll så ska jag nog bara titta på tv och äta godis! men nu så måste jag dra!

Ha det bääst! /sabina & matilda


Innebandy!

tjennare!

nu så har jag kommit hem från innebandyn och dushat och lite så. Och matilda tränade med oss idao! hon var jätte duktig för att det var första gången! ;)) och emma & hanna ska sova över här ikväll, WIHOO! men nu så ska vi gå ner och kränga lide popcorn. Men nu måste jag dra!

Ha det bääst!


finfin bild på mig & emma!


Skolan nu!

hejhej!

nu så sitter jag här med matilda & jennifer och vi har rast nu! efter skolan så ska jag vara barnvakt och så.. och matilda ska kanske börja på innebandy om jag övertalar henne lite till. här kommer några blogg förslag
www.matildae99.devote.se
www.sttinaaa.devote.se
www.friiddaaa.devote.se


De bara e så!

hej!
nu så sitter jag här, och matilda har typ precis gått hem. Vi hade sjukt kul! men nu så ska jag göra lite läxa! men imorgon så är det de roliga slut! för då börjar ju skolan igen! ;/ och idao så fick jag justin biebers bok, så den ska jag nog läsa lite senare. Men jag vill såååå gärna till stockholm, för jag har ju inte träffat isabella på typ 1 månad elr ngt! :(

:))

Hejsan!

nu så har jag precis kommit hem från löpptränningen! och det var skit kallt ju! :)) men snart så ska jag va med matilda och imorgon så ska jag o mamma baka 4 bröd... för vi ska sälja dom på torget med fotbollen så var man tvungen att baka 4 bröd :/ och sen på kvällen så ska jag vara barnvakt åt hanna & emma. men nu så måste jag sluta för jag ska äta ngt nu!


 
dagens låt!

Hemma!

hejhej!

nu så sitter jag här och har precis kommit hem från tränningen. Och imorgon så är det A-dag! ;)) och den ska jag tillbringa med matilda! lite tidigare kl 11 så ska jag ut och jogga med fotbollen. Men nu ska jag gå ner och titta på "bonde söker fru" och äta kladdkaka! :D

Ha det bääst! /sabina♥


jag & tindra!

Tjeeenare!

hej alla!

nu så sitter jag lite vid fb och måste snart sticka till skolan! så det blir bara ett kort inlägg. igår kväll så hade jag jätte kul! för jag & miriam & jennifer och min lillasyster va ute på lekplatsen men så blev tindra jätte arg för hon ville typ inte gå hem... idag så är det en traadig dag iskolan med musik & so :/ sen efter skolan så ska jag va med emelie.o. kommer kanske en bild senare idao, men nu måste jag sticka!

hejdå! :))

Tisdag!

shoo!

nu så sitter jag här med miriam & jennifer! idag i skolan så var det jätte tradigt. Först så hade vi matte och sen så hade vi svenska och so. Och vi har precis spelat innebandy och fikat! sen så försökte vi göra en musikvideo men det gick inte så bra.. och imorgon så är det veckans näst bästa dag! för vi har ju a-dag på torsdag så jag ska på innebandy först sen så kanske jag ska sova över med matilda! :D


ungefär så här ser de ut!

Måndag!

hejhej!

idag så hade vi elevens val i skolan så man fick välja vad man ville göra typ, så jag valde att baka. Och denna gången så bakade vi capcakes! dom blev inte bäst men inte sämst iheller. Vi slutade skolan halv 3 sen så tränade jag fotboll kl 4.

 
så här blev dom!

GODMORGON!

Hejhej!

nu så sitter jag här och lyssnar på spotify och är inne lite på fb, senare idag så ska jag inte göra så mycket mer än att bara vara hemma, lite senare på kvällen så ska jag sticka till mammma och vara där i en vecka ;) igår så hade jag ju födelsedagsfest och jag fick ett presentkort av mina kusiner och en justin bieber tröja av mikki & jasmine & amadeus.



LÖRDAG!

hej alla!

denna dagen är inte lyckad! ;/
först så vaknade jag för tidigt sen så skulle min ziperall komma idag men den kom inte, och så vill jag åka till stockholm på julovet men vi skulle åka ditt nästa år! :/

så nu är jag arg! och snart så ska vi ha gäster och äta kladdkakan som jag o mikki bakade innan idag! så det ska bli kul iallafall... och igår natt så hostade jag hela natten så jag sov typ inget :P men nu så sitter jag här och har tradigt! :)


dagens bild :P


SKOLA!

hejhej!

Nu  så sitter jag här med miriam och jennifer och nördar data! men vi börjar typ engelskan om 10min. i helgen så ska jag nog inte göra så mycket mer än att ta det lungt och kanske baka kladdkakemuffins med mikki :D

och igår kväll så satt jag och isabellla och skrattade åt en jätte ful bild på cody simpson! haha :o

aja, nu börjar vi, ses! :;)<33



Amen tjenare!

Hejsan alla!

idag när jag kom hem från skolan så satt jag mig vida datan och då så loggade jag in på fb och då så blev jag arg! orkar inte berätta varför, det är en lång historia!

Lite senare så chattade jag lite med strålle och jag försökte förklara för honom att justin bieber är BÄÄST!! men det gick inte som planerat, haha! innan idag iskolan så hade vi slöjd ;/ men jag blev faktiskt klar med min lilla tomte blev inte så värst nöjd, haha lägger in en bild sen!

Aja, ha det BÄÄST!! 

 
dagens låt!

"Bonde söker fru"

tjenare!

nu så sitter jag här och tittar på "bonde söker fru" lite tradigt, menmen! ;p
för ungefär 1 timme sedan så kom mikki hit och åt med oss för ingen var typ hemma hos mikki ;D
Och innan det så kollade vi lite på fb och på youtube!

Men hon ska snart cykla hem :/
och nu så sitter jag & mikki och skrattar åt ett videoklipp! hahah, klokren!

Aja, här kommer videon iallafall!


Vilken?


komentera!

Onsdag! :/

hejhej!

idag så är jag sjuk igen :/
men tror att jag ska gå till skolan imorgon iallafall! :D
och så missar jag tränningen idag! ;/ så denna dagen kan inte bli så mycket värre..
Men denna roliga saken med denna dagen är att jag har hittat en sak på nätet som jag vill köpa!

dagens låt!





GODMORGON!

Hej alla!

nu så sitter jag här och är sjuk, har jätte ont i halsen :/ (09:55)
och självklart så skulle jag vara sjuk exakt den dagen då vi skulle se bio med klassen :/

sorry, för jag inte skrev något igår men jag glömde!
Aja, denna dagen kan ju inte bli värre...

Ha det bääst!



Lite bilder från idag!




Matilda!

hejhej!
nu så sitter jag här med matilda och lyssnar på spotify, innan idag så försökte vi baka chokladbollar
men det gick inte så bra.. så vi åt upp degen istället, hahah!
Sen så försökte vi göra en musikvideo, men det blev inte heller så bra.¨

GODMORGON!

Hej alla!

nu så sitter jag här och kollar på bilder och väntar på att matilda ska bli klar så jag kan va med
hon sen! annars så ska jag inte göra så mycket idao, och imorgon så börjar skolan igen :/
annars så ska har jag inget mer att skriva om.

aja, ha det bääst!

LÖRDAG!

hejhej!<3

idag så har jag varit sjuk :(
så istället för att va med matilda så har jag bara tittat på tv :(
men nu har jag ingen feber och jag ska kanske va med hon imorgon istället
om jag mår bra och så.

Och nu sitter jag här och har precis ätit kyckling och ris!
lite senare så ska jag titta på "så mycket bättre"

Aja, ha det bäst! /SABINA♥


KÄNDISFESTEN!

hejhej!

Igår så var jag på "kändisfest" och det var fett kul!
först så var jag barnvakt på förmidagen sen så fixade jag mig.

När klockan var runt kvart i 6 så gick jag till Miriam sen så gick vi dit.
När vi var framme så välte jag nästan ut ett glas! :/

Lite senare så åt vi lassange, gott! ;)
När vi hade ätit klart så körde vi dansstop, och jag kom 2:a! :D
I slutet så satt jag och Matilda vid godisskålen....

Och nu sitter jag här och har ont i halsen :(

 dagens låt!

Onsdag!

hej alla!

Idag har varit en ganska så seg dag...
Först så vaknade jag ganska sent och då kom jag på att jag skulle ju till tandläkaren idag,
så jag fick skynda mig att äta frukost och sen gå till sjukhuset. Sen när jag hade väntat i 5min
så var det min tur. När var inne i rummet så berättade läkaren att jag skulle rönkas..

Så jag fick stå upp när en maskin rönkade min mun.
När jag var färdig så sa läkaren att jag kanske fick operera i min mun för att några tänder där uppe
växte helt fel. Sen när jag kommit hem så ät vi lunch och sen byte jag om för löpptränning, efter det så cyklade jag till korsa för att vänta tills Saras mamma skulle hämta mig & Matilda & Julia.

När vi var framme så joggade vi 2 varv. Lite senare när jag var hemma igen så duchade jag och valde jag ut kläder till imon för då ska jag på maskeradfest hos Jennifer & Emelie :D
Så här tänkte jag se ut på torsdag när jag ska vara Justin bieber!


RSS 2.0